loader image

Zpracování osobních údajů

1. Odesláním formuláře na této stránce udělujete souhlas spolku Salibandy Club z.s. (salibandyclub.cz), se sídlem Josefa Brabce 2906/15, Moravská Ostrava a Přívoz, Česká Republika, IČ: 265 326 03 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno
  • email
  • zpráva

2. Všechny údaje uvedené výše je nutné zpracovat za účelem vyřízení Vašeho požadavku. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu účelu plnění smlouvy.

 3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje firmy SALIBANDYCLUB.CZ.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět ,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

SOUBORY COOKIES

Tento web používá soubory cookie ke zlepšení vašeho zážitku při procházení webem.

Cookies jsou malé textové soubory, které si ukládá váš webový prohlížeč. Tyto soubory vám zjednodušují a zrychlují práci s našimi internetovými stránkami, jelikož si pamatují vaše preference. Soubory cookies také umožňují lepší využití našich internetových stránek a přizpůsobení jejich obsahu vaším zájmům a potřebám.

Povolení cookies v nastavení internetového prohlížeče se považuje za souhlas se zpracováním osobních údajů.

Volitelné soubory cookies se ale spustí s Vaším souhlasem. Nebude-li tomu tak, klidně nás kontaktujte. Nezbytné soubory cookies se používají automaticky, jelikož jsou nezbytné pro správný chod a zobrazení stránek.

Budete-li chtít, můžete ale soubory cookies blokovat nebo odstranit prostřednictvím svého internetového prohlížeče nebo pomocí softwaru třetí osoby. To ale může negativně ovlivnit funkčnost těchto stránek. Podrobné informace a výpis použitých souborů cookies naleznete na stránce zásad používání souborů cookies.